Iedereen met een achtertuin heeft ook een achterdeur nodig. Helaas is de achterdeur in tegenstelling tot de voorkeur nog al te vaak het ondergeschoven kindje. Er wordt nu eenmaal weinig aandacht aan besteedt. De reden hiervoor is dat men een goed ogende voordeur nu eenmaal belangrijker vinden. Dit is namelijk het gene waar jij en anderen het meest tegenaan zullen kijken. Dit is jammer want een goede achterdeur maakt niet alleen het verschil in huis, maar ook in de achtertuin. Aan beide kanten geeft het namelijk een andere uitstraling. Dit kun je bijvoorbeeld doen met industriële achterdeuren.

 

Waarom een industriële achterdeur

Een ander hoeft dan wellicht niet zo vaak naar jouw achterdeur te kijken, maar jij waarschijnlijk wel. Is het niet van de buitenkant dan is het wel van binnen. Het hoeft niet zo te zijn dat je er elk moment van de dag aan denkt, maar elke keer als je ernaar kijkt wordt je er toch aan herinnerd. Wanneer je dan geen mooie achterdeur hebt, kan het een punt van ergernis worden.

Met een industriële achterdeur zal jij altijd genieten van het aanzicht. Deze deuren bieden namelijk een zeer modern ontwerp, dat perfect in ieder huis past. Daarnaast geven deze deuren een perfect beeld op de tuin, dankzij de veelal grote ramen. Doordat het om de achterdeur gaat, hoeft deze meestal niet afgeplakt te worden. Bij de voordeur gebeurt dit veelal wel, logisch vanwege jouw eigen privacy. Met een industriële achterdeur kun je dus wel veel meer van je tuin genieten, ook als je lekker binnen zit in je knusse huis.

 

Met industrieel zit je nooit fout

Een industriële achterdeur wordt veelal van staal gemaakt, of tenminste de buitenste laag. Dit geeft de deur ook zo een industriële uitstraling. Maak je geen zorgen je gaat geen lelijk laswerk vinden bij deze deuren, alles is simpelweg perfect afgewerkt.

Industriële deuren zijn erg populair in het zwart. De deurposten zijn hierbij ook zwart, waardoor naden van de deur geheel wegvallen. Bij een gesloten deur zie je vrijwel niet waar het verschil tussen de deur en de deurpost zit. Dit maakt voor één mooi geheel. Natuurlijk kun je ook voor andere kleuren kiezen als je dit wenst.

De industriële deur voelt dankzij de metalen behuizing ontzettend robuust aan. Het kan dan ook wel tegen een stootje. In tegenstelling tot een houten deur hoef jij je ook geen zorgen te maken over onderhoud. Daarnaast is het steviger dan kunststof. Het gaat dus minder snel kapot en blijft langer mooi.

 

Bron: deurenweb